8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

SI – Tečaj zigomatične implantologije Tečaj zigomatične implantologije tečaj zigomatičnog implantata

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > SI – Tečaj zigomatične implantologije Tečaj zigomatične implantologije tečaj zigomatičnog implantata

Tečaji, namenjeni namestitvi zigomatičnih in pterigoidnih vsadkov

Če želite omogočiti osnovnim bolnikom s hudo izgubo kosti, približno 6 mesecev dobijo dokončno fiksno kirurško rešitev z odstranljivim protezom, rojenim dokončno pritrdilno fiksno zobno protezo – če se zdravnik v svoji bližini vidi, da se zdravnik v svoji ordinacičn , po operaciji bo takojšnja rešitev z uporabo protokola za
takojšnjo obremenitev vstavila fiksno začasno protezo takoj po operaciji, s čimer bi se izognili povprečne čakanje šest / devet mesecev s števite poti kimy kimy zahitivil kimy preszkožni kimady kimy presen khir kimy *

Ti tečaji so namenjeni maksilofacialnim kirurgom in izkušenim zdravnikom s predhodnimi znanji v rehabilitaciji brezzobe čeljusti z zobnimi vsadki, ki želijo svoje marciaobnosti razširiti na zigomatične vsadke.
Ta način je posvečen postopku zigomatičnega vsadka, ki lahko:

Izogibajte se intenzivnejši operaciji.
Zmanjšajte potrebo po kostnih presadkih.
Zagotovite popolno ločno zaščito v krajšem času kot cepljenje.

Teme v osnovnem tečaju:

Osnovna načela zigomatičnih vsadkov
Diagnoza
Načrtovanje zdravljenja
Ocena tveganja
Kirurški protokol
Demonstracijske
prakse

Naučite se spretnosti za namestitev zigomatičnega vsadka v prikazu rešitve za zdravljenje v svoji praksi.

. Cilj predmeta je študentom zagotoviti biološke, anatomske, kirurške, radiološke, zaščitne in instrumentalne predstave, od lahko tehnično popolnoma ponovijo.
– Ta tečaj je namenjen postopku zigomatičnega vsadka, ki ga
lahko : Izogibajo se intenzivnejši operaciji.
Zmanjšajte potrebo po kostnih presadkih.
Zagotovite popolno ločno zaščito v krajšem času kot avtologni kostni presadek in dvig sinusov.

• Izogibajte se intenzivnejši operaciji.
• Zmanjšajte potrebo po kostnih presadkih.
• Zagotovite popolno ločno protezo v krajšem času kot cepljenje.
• Ti tečaji so namenjeni maksilofacialnim kirurgom in izkušenim zdravnikom s predhodnimi znanji v rehabilitaciji brezzobe čeljusti z zobnimi vsadki, ki želijo svoje sposobnosti razširiti na zigomatične vsadke.

Atrofična bezuba zgornja čeljust predstavlja izziv v primerih, ko kliniki načrtujejo implantatsko-protetično rehabilitacijo.
Že 30 let kirurgi pomanjkanje kostne mase nadomeščajo z zdravljenjem kostnih presadkov in sinusov.

Vendar obstaja alternativa.

S sidranjem v zigomatično kost + nepce / krilo lahko zdaj omogočimo protokol z odloženim nakladanjem za približno 6 mesecev, kar omogoča znatno skrajšanje časa zdravljenja, povečanje zadovaciento tudeje togo omilarjosti, kiilarjosti kipavaciento tudeje omilar in from si povrnejo normalno kakovostno življenje.
Če zdravnik v svoji zobozdravstveni ordinaciji s svojim pacientom po posegu meni, od je možna takojšnja obremenitev, jo bo lahko izpeljal popolnoma neodvisno v znanju in zavesti.

Obstaja veliko okolje, ki na žalost vodi do izgube zob. Kako najti dokončno rešitev, ki pripelje do ponovnega nasmeha? Tudi v primeru čeljusti, ki je podvržena hudi atrofiji, je najučinkovitejša tehnika zigomatičnega vsadka. Vendar jih je treba spremeniti s strokovnjaki, ki lahko zagotovijo visoke operativne standarde, skupaj z dolgoletnimi certificiranimi izkušnjami.

Ena največjih prednosti zigomatičnih vsadkov zadeva namestitev fiksne zaščite v nekaj mesecih po zaključku operacij. Vse to pod pogojem, da se bolnik z zdravstvenega vidika šteje za marciaobnega.

To je še posebej osnovno zdravljenje bolnikov s hudo atrofijo kosti. K temu sem dodal tiste, ki prenašajo hudo periodontalno bolezen z malo ostanki kosti.

Kot smo že omenili, iskanje najustreznejšega strokovnjaka zahteva čas in nikoli ne smemo podcenjevati. Med strokovnjaki za zdravljenje hudih atrofij s tehniko zigomatičnih vsadkov je tudi dr. Roberto Conte.

Z akademskega vidika je bil prvi mejnik presežen leta 1977, ko je na univerzi v Padovi diplomiral iz MEDICINE in KIRURGIJE. Naslednje leto sledi vpis v register zobozdravnikov v Padovi od 9. junija 1978.

Leta 1981 je začel svojo poklicno dejavnost kot implantolog – rojen je delal kot zobozdravnik v svoji ordinaciji in nadaljeval posebni tečaj na glavnih univerzah v zobozdravstvenih centrih, tako pri nas kot v tujini.

Roberto Conte je dejansko zaključil tečaje izboljšanja kirurških vsadkov, sledil je šoli Tramonte, Masons, Pasqualini, Linkow in nazadnje Branemark. Leta 2002 je na Univerzi v New Yorku podiplomsko diplomiral iz implantologije z nalogo o kriloidnem vsadku.

Sodeloval je tudi na tečajih kirurgije implantatov, ki jih izvajajo vodilni mednarodni strokovnjaki. Od leta 1996 je sodeloval na tečajih na konferenci o kriloplantatu, kjer je osebno študiral in raziskoval na isti univerzi v New Yorku.

Od leta 1999 je s pomočjo direktorja prof. Morina hodil na tečajih trupla na univerzi Claude Bernard Lyon 1 in razvijal in prilagajal kirurški protokol Pterygoidnega vsadka.

Diplomiral iz posebnega tečaja za anatomijo vsadkov na univerzi Claude Bernard Lyon 1.

Predavatelj na posebnem tečaju za anatomijo vsadkov na univerzi Claude Bernard Lyon 1.

Predavatelj na specialističnem tečaju anatomije vsadkov Jean Monnet University of Saint Etienne.

Avtor objave v Evropskem časopisu za implantološko protetiko – Cerclage maksilarnih sinusov in takojšnja začasna proteza: Predstavitev treh kliničnih primerov.

Avtor publikacij ali Dental Cadmos v Italiji, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur v Nemčiji.

Predstavil je konferenca iz implantologije v Italiji in v tujini, v Beogradu v Essnu in na New York University v New Yorku

Klinični koordinator “NYU Tutor Project v Italiji”, New York University College of Dentistry, CDE Italian Graduates Association, Private Practice v Padovi – Italija

Govornik v podpredsedniku GISI

Član v predavatelj Salento Odontostomatological Cenacle.

Kirurg je ustanovil tudi implantološko šolo. V okviru te srednje šole za zobozdravnike prey teoretično-praktični tečaj “Napredna rehabilitacija hudih atrofij s pterigoidnimi in zigomatičnimi vsadki”.

Več kot 43 let zdravstvene dejavnosti je dr. Robertu Conteju omogoča zdravljenje tisoč bolnikov po vsej Italiji. Trenutno vsako leto opravi več kot 250 rehabilitacij hudih atrofij z uporabo najnaprednejših endossenih implantoloških tehnik Pterygoid, Grid in Zygomatic Implantology.

Translate »