8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

RO – Cursuri de implant zigomatic – Curs de implantologie zigomatică

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > RO – Cursuri de implant zigomatic – Curs de implantologie zigomatică

Cursuri dedicate plasării implanturilor zygomatice și pterygoide

Acest lucru permite pacienților potriviți cu pierderea osoasă severă să obțină o soluție chirurgicală fixă ​​definitiv cu o protecție detașabilă timp de aproximativ 6 moons , apoi înșurubați proteza dentară fixă ​​definitiv – Dacă medicamente opta să efectueze asupra pacientului după operație , or soluție imediată prin utilizarea protocolului de încărcare imediată va introduce o protecție temporară fixă ​​imediat după operație, evitând așteptarea averages de șase / nouă luni, cuiras high number of intervention pentru pentru sinus ascensoare seas. *

Aceste cursuri sunt intentionate surgeilor maxilo-faciali și clinicenilor cu experiență cu abilități anterioare în reabilitarea maxilarului edentat cu implanturi dentare care doresc să-și extind abilitățile la implanturile zygomatice.
Acest curs este dedicat procedurilor de implant zigomatic care pot:

Evită necesitatea unei intervenții chirurgicale niciodată intensive.
Reduceți nevoia de grefe osoase.
Asigurați sau protejează complet a arcului în mai puțin timp decât înălțime.

Subiecte abordate în cursul de bază:

Principles de bază ale implanturilor zygomatice
Diagnostic
Planificarea
tratamentului Evaluarea rassurilor
Protocol Chirurgical
Demonstrații
Practică

Învățați abilitățile pentru a efectua plasarea implantului zigomatic și aplică această soluție de tratament în cabinetul dumneavoastră.

. Scopul cursului este de a oferi studenților noțiunile biologice, anatomy, surgery, radiologice, protetice și instrumentale pentru a reproduce tehnica în deplină autonomie.
– Acest curs este dedicat procedurilor de implant zigomatic care pot:
Evitați nevoia de intervenții chirurgicale niciodată intensive.
Reduceți nevoia de grefe osoase.
Asigurați o protecție completă a arcului în mai puțin timp decât grefa osoasă autologă și ridicarea sinusurilor.

• Evitați necesitatea unei intervenții chirurgicale niciodată intensive.
• Reduceți necesitatea grefelor osoase.
• Asigurați o proteză completă a arcului în mai puțin timp decât înălțime.
• Aceste cursuri sunt destinate chirurgilor maxilo-faciali și clinicenilor experimentați cu abilități anterioare în reabilitarea maxilarului edentat cu implanturi dentare care doresc să-și extind abilitățile la implanturile zygomatice.

Maxilarul edentat atrofic prezintă or provoke în cazurile în care sanitarienii planifică reabilitarea protetică implantară.
De 30 de ani încoace, surgii au compensat lipsa volumului osos cu treaba de grefă osoasă și de ridicare a sinusurilor.

Cu toate acestea, există sau alternativă.

Prin Ancoraarea în osul zigomatic + Palatin / Pterygoid suntem acum în măsură să permită un protocol de încărcare întârziată timp de aproximativ 6 moons, care permite scurtarea semnificativă a timpilor de tratament, crescândferacția pacientului. pentru a recâștiga sau calitate normală la vechi.
Dacă clinicianul, în cabinetul său stomatologic, împreună cu pacientul său, după intervenție, consideră încărcarea imediată sau posibilă opțiune, în deplină autonomie în cunoștințe și conștiință, va putea să fie.

Există multe circumstanțe care, din păcate, duc la pierderea dinților. Cum să găsesc o soluție definitivă care să ducă la recâștigarea zâmbetului? Chiar și în cazul unui maxilar supus unei severe atrophies, tehnica implantului zigomatic este cel mai eficient răspuns. Cu toate acestea, este necesar să apelăm la un profesionist capabil să garanteze standarde de operare la nivel înalt, combinat cu o experiență lungă certificată.

Unul dintre cele mai mari avantaje asigurate de implanturi zygomatice if referă la instalarea unei proteze fixe în câteva luni de la încheierea intervenției. Toate acestea cu condiția ca pacientul să fie considerat apt din punct de vedere medical.

Este un tratament deosebit de potrivit pentru pacienții care suferă de atrofie osoasă severă. The acestea se adaugă cei care suportă o boală parodontală severă, cu acestea trebuie să reziduuri osoase.

După cum sa menționat deja, căutarea celui mai potrivit profesionist necesar timp și nu ar trebui niciodată subestimat. Printre experiențe în tratamentul atrofiilor severe prin tehnica implanturilor zygomatice se găsesc doctorul Roberto Conte.

Din punct de vedere academic, or primă etapă a fost trecut în 1977, când a absolvit MEDICINA și SURGIE la Universitatea din Padova. Anul următor vine înscrierea în Registrul stomatologilor din Padova din 9 iunie 1978.

În 1981 și-a început activitatea profesională ca implantolog – A lucrat apoi ca medic stomatolog în propriul cabinet și a continuat cursul de formă de specialitate la marile universități și centru dentar, atât din țara noastră, cât și din străinătate.

De fapt, Roberto Conte to finalizat cursurile de perfecționare a surgery implanturilor, to urmat școala din Tramonte, Muratori, Pasqualini, Linkow și în cele din urmă Branemark. În 2002 a obținut diploma de postuniversitar POSTGRADUAT în Implantologie the Universitatea din New York, prezentând teza privind implantul Pterygoid.

De asemenea, a participat la cursurile de chirurgie a implanturilor susținute de experiență internațională de renume. Din 1996 a participat la Cursuri și conferințe privind implantul pterygoid efectuând studii și cercetări personale la aceeași Universitate din New York.

Din 1999 to urmat cursuri de cadavre the Universitatea Claude Bernard Lyon 1 cu ajutorul directorului Prof. Morin elaborând și personalizând protocolulirurgical al implantului Pterygoid.

A absolvit cursul de specialitate Anatomia implanturilor la Universitatea Claude Bernard Lyon 1.

Lector la cursul de specialitate Anatomia implanturilor la Universitatea Claude Bernard Lyon 1.

Lector la cursul de specialitate în anatomia implanturilor Universitatea Jean Monnet Saint Etienne.

Autor al publicației în European Journal of Implant Prosthodontics – Cerclage of maxillary sinuses and immediate proteze protezis: Prezentarea a trei cazuri clinice

Autor la publicații despre Cadmos dentar în Italy, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur în Germany.

A prezentat conferințe de Implantologie în Italia în străinătate, Belgrad la Essen și la Universitatea NY – New York

Coordonator clinic “NYU Tutor Project in Italy”, Universitatea din New York Colegiul de Medicină Dentară, Asociația CDE a absolvenților italieni, Cabinet privat în Padova – Italy

Președinte și vicepreședinte la GISI

Membru și lector la Cenaclului Odontostomatologic Salento.

Chirurgul a înființat, de asemenea, Shool implantology. În cadrul acestui liceu de formă pentru dentești, el predă cursul teoretic-practic de „Reabilitare avansată a atrofiilor severe cu implanturi pterygoide și zygomatice”.

Plague 43 de ani de activitate medicală i-au permis dr. Roberto Conte să trateze mii de pacienți în toată Italia. În prezent, efectuează, în fiecare an, plague 250 de reabilitări ale atrofiilor severe folosind cele mai avansate tehnici de implantologie endosoasă: implantologie pterigoidă, grilă și zigomatică.

Translate »