8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

HU – Zigomatikus implantátum tanfolyamok – Zigomatikus implantológiai tanfolyam

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > HU – Zigomatikus implantátum tanfolyamok – Zigomatikus implantológiai tanfolyam

Sok olyan körülmény van, amely sajnos és fogak elvesztéséhez vezet. Hogyan lehet megtalálni to mosoly vivezanyerítés vezető végleges megoldást? Súlyos atrófiában szenvedő maxilla esetben is a zigomatikus implantátum technika a leghatékonyabb válasz. Szükséges, de olyan szakemberhez fordul, amely képes magas szintű működési normákra garantálni, hosszú tanúsított tapasztalattal együtt.

A zigomatikus implantátumok által biztosított egyik legnagyobb előny egy fix protézis felállítása a beavatkozás befejezésétől számított néhány hónapon belül. Mindez azzal a feltétellel, hogy in beteget orvosi szempontból alkalmasnak tekintik.

Különösen alkalmas kezelés súlyos csontsorvadásban szenvedő betegek számára. Ezekhez jönnek azok, akik súlyos parodontális betegségben szenvednek, kevés csontmaradvánnyal.

Mint már említettük, a legmegfelelőbb szakember keresése időbe telik, és soha nem szabad szabad lebecsülni. A súlyos atrófiák zigomatikus implantátumokkal történő kezelésének szakértői között Dr. Roberto Conte.

Akadémiai szempontból az első mérföldkövetés 1977-ben lépték át, amikor a padovai egyetemi orvosi és sebészeti diplomát szerzett. A következő évben bekerül a padovai fogorvosok nyilvántartásába 1978. június 9-től.

1981-ben megkezdte szakmai tevékenységét implantológusként. Ezután fogorvosként dolgozott saját irodájában, és folytatta a speciális képeket a nagyobb egyetemeken és a fogászati ​​orvosi központokban, hazánkban és külföldön.

Roberto Conte valójában elvégezte és sebészeti implantátumok fejlesztésének tanfolyamait. Tramonte, Masons, Pasqualini, Linkow és végül a Branemark iskoláját követte. 2002-ben in New York-i Egyetemen szerzett posztgraduális fokozatot implantátumról, a Pterygoid implantátumról szóló szakdolgozatával.

Részt vett vezető nemzetközi szakértők által tartott implantátumsebészeti tanfolyamokon is. 1996 óta részt vett a Pterygoid implantátum tanfolyamain és konferencián, személyes tanulmányokon és kutatásokon folytatva ugyanabban a New York-i Egyetemen

1999 óta a Claude Bernard Lyon 1 Egyetemen járóképző tanfolyamokat folytatott Prof. Morin igazgató segítségével, a Pterygoid implantátum műtéti protokolljánakolgozásával gyerekekkel és személyesen szabásával.

To Claude Bernard Lyon 1 Egyetemen implantátum anatómia szakon végzett.

To Claude Bernard Lyon Egyetem implantátum anatómia szakának előadója 1.

Előadó az implantátum anatómiájának szakirányán Jean Monnet Saint Etienne Egyetem.

Az European Journal of Implant Protectodics – A maxilláris sinusok és az azonnali ideiglenes protézis cerclage-je: Három klinikai eset bemutatása.

Az olaszországi Dental Cadmos, a ZMK Zahneilkunde, a Management Und Kultur németországi kiadványainak szerzője.

Implantológiai konferenciákat tartott Olaszországban és külföldön, Belgrádban, az Essenben és a NY University – New York-ban

Klinikai koordinátor: “NYU Tutor Project in Italy”, New York University Fogorvosi Főiskola, CDE Olasz Pályakezdő Szövetség, Magánorvos Padovában – Olaszország

In GISI elnök és alelnök

In Salento Odontostomatological Cenacle tagja és előadója.

A sebész létrehozta a Shool implantológiát. Ebben a fogorvosképző középiskolában tanítja a “Súlyos atrófiák fejlett rehabilitációja pterygoid és zygomatikus implantátumokkal” elméleti-gyakorlati tanfolyamot.

A több mint 43 éves orvosi tevékenységnek megfelelő mellek Dr. Roberto Conte számára, hogy Olaszországban több ezer beteget kezeljen. Jelenleg minden évben több mint 250 súlyos atrófia rehabilitációját hajtja végre a legfejlettebb endosseus implantológiai technikákkal, Pterygoid, Grid és Zygomatic Implantology.

Tanfolyamok a zigomatikus és a pterygoid implantátumok elhelyezésére

Ez biztosítja teszi, hogy a súlyos csontveszteségben szenvedő betegek kb. 6 hónapig végleges rögzített műtét megoldást kapjanak eltávolítható protézissel,
majd csavarják be a végleges rögzített fogpótlást.
műtét után az azonnali megoldás az azonnali terhelési protokoll
alkalmazásával rögzített ideiglenes protézist helyettesíteni kell a műtét után,
szükségessé az átlagos hat / kilenc hónapos várakozást Szamos műtét beavatkozással, szükséges szükséges mind esetleges oltáshoz az, mind mind esetleges oltáshoz. nagy szinuszos felvonókhoz. *

Ezek a tanfolyamok a maxillofacialis sebészek és a tapasztalt klinikusok számára vannak, akik már a fogak befogó állomásában rehabilitációs fogászati ​​implantátumokkal, éums késuszségeziketeni implantátumokkal, éums késuszségeziketeni implantátumokkal.
Ez a kurzus a zigomatikus implantációs eljárásoknak szól, amelyek:

Kerülje el az intenzívebb műtét szükségességét.
Csökkentse a csontoltások szükségességét.
Biztosítson teljes ívprotézist kevesebb idő alatt, mint az oltás.

Az alaptanfolyam témái:

A zigomatikus implantátumok alapelvei
Diagnózis
A Kezelés megtervezése
Kockázatértékelés
Sebészeti protokoll
Demonstrációk
Gyakorlati Gyakorlat

Ismerje meg a zigomatikus implantátum elhelyezésének képességeit, és alkalmazza ezt a kezelési megoldást a gyakorlatban.

. A tantárgy célja, hogy a hallgatók biológiai, anatómiai, sebészeti, radiológiai, protetikai és műszeres fogalmának rendelkezzenek annak területén, hogy a technikát teljesen autonómiessában megismételhessék.
– Ez a tanfolyam olyan zigomatikus implantációs eljárásoknak szól, amelyek:
elsősorban az intenzívebb műtét szükségességét.
Csökkentse a csontoltások szükségességét.
Biztosítson teljes ívprotézist rövidebb idő alatt, mint az autológ csonttranszplantáció és a sinus lift.

• Kerülje el az intenzívebb műtét szükségességét.
• Csökkentse a csontoltások szükségességéhez.
• Biztosítson teljes ívprotézist rövidebb idő alatt, mint az oltás.
• Ezek a tanfolyamok a maxillofacialis sebészek és a tapasztalt klinikusok számára vannak, akiknek elsősorban a fogpótlások fogászati ​​implantátumokkal történő rehabilitációjának kiteres kiterjesztése, étkezése rehabilitációjus kiterk

Az atrófiás, gyomor nélküli maxilla kihívást jelentenek azokban az esetekben, amikor a klinikusok az implantátum protetikai rehabilitációját tervezik.
A sebészek immár 30 éve kompenzálják a csontmennyiség hiányát csontgraft és sinus lift kezeléssel.

Van azonban alternatíva.

A zygomatikus csont + Palatin / Pterygoid rögzítése révén most már kb. 6 hónapos késleltetett terhelési protokollt engedélyezhetünk, amely jelentősen megnöveli a kezelési időket, növeli
és mindenki elégedettségét élvezi, és azokat meg is teszi, akik súlyban szenvednek. hogy vivezanyerje a normális életminőséget.
Ha a klinikus a fogorvosi rendelő, a páciensével a műtét után az azonnali terhelést lehetséges megoldásnak tekinti, a tudásban és a lelkiismeretben teljes önállósággal képes lesz végrehajtani.

Translate »