8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

HR – Tečajevi zigomatične implantacije – Tečaj zigomatične implantologije

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > HR – Tečajevi zigomatične implantacije – Tečaj zigomatične implantologije

Tečajevi posvećeni postavljanju zigomatičnih i pterigoidnih implantata

Omogućuje pogodnim pacijentima ozbiljne gubitke kostiju od dobivanja definitivno fiksno kirurškog rješenja s uklonjenim protezom tijekom približno 6 mjeseci, a zatim uvrću definitivnu fiksnu zubnu zaštitu – Ako liječnik u svom uredu osjeća svijest o znanosti, odlučit će izvršiti pacijenta, nakon operacije, neposrednim rješenjem upotrebom protokola neposrednog utovarivača umetnut će se fiksna privremena zaštita odmah nakon operacija, izbjegavajući prosječno čekanje od šest / devet mjeseci s brojnim operativnim potrebama i zaogtoje zaogtoće zaogtoći zaogtoje sin velj. *

Ovi su tečajevi namijenjeni maksilofacijalnim kirurzima i iskusnim kliničarima s prethodnim vještinama u rehabilitaciji bezube čeljusti zubnih implantatima koji svoje spose žele proširiti na zigomatične implantate.
Ovaj je postupak posvećen postupcima zigomatičnog implantata koji mogu:

Izbjegavajte potrebu za intenzivnom operacijom.
Smanjite potrebu za koštanim presadnicama.
Osigurajte punu luknu zaštitu za manje vremena od kalemljenja.

Teme obrađene u osnovnom tečaju:

Osnovni principi zigomatičnih implantata
Dijagnoza
Planiranje liječenja Procjena
rizika
Kirurški protokol
Demonstracije
Praktična vježba

Naučite vještine izvođenja zigomatičnog implantata i primijenite ovo rješenje za liječenje u svojoj praksi.

. Cilj kolegija je studentima pružiti biološke, anatomske, kirurške, radiološke, protetske i instrumentalne predodžbe kako bi žene potpuno ponovile tehniku ​​u potpunosti.
– Ovaj tečaj posvećen je postupcima zigomatičnog implantata koji mogu : Izbjeći potrebu za intenzivnom operacijom.
Smanjite potrebu za koštanim presadnicama.
Osigurajte protezu punog luka za manje vremena od autologne koštane kaleme i podizanja sinusa.

• Izbjegavajte potrebu za intenzivnom operacijom.
• Smanjite potrebu za koštanim presadnicama.
• Osigurajte punu luknu zaštitu za manje vremena od kalemljenja.
• Ovi su tečajevi namijenjeni maksilofacijalnim kirurgijama i iskusnim kliničarima s prethodnim vještinama u rehabilitaciji bezube čeljusti zubnih implantata koji svoje marittosti žele proširiti na zigomatične implantate.

Atrofična bezuba maksila predstavlja izazov u slučajevima kada kliničari planiraju implantoprotetsku rehabilitaciju.
Već 30 godina kirurški nadomještaju nedostatak koštanog volumena tretmana koštanog grafta i sinusa.

Međutim, alternativa postoji.

Kroz sidrenje u zigomatičnoj kost + nepce / krilogođ sada smo u mogućnosti omogućiti protokol odgođenog utovara oko 6 mjeseci, što omogućava značajno skraćivanje vremena liječenih
kojiubić ozimajnojnojakovanje pvećućvaća pvećućava. povratiti normalnu kvalitetu života.
Ako kliničar, u svom stomatološkom uredu, sa svojim pacijentom, nakon intervencija, smatra da je trenutno opterećenje moguća opcija, moći će ga obaviti u potpunoj autonomiji u znanju i svjesnosti.

Mnogo je okolnosti koje nažalost dovode do gubitka zuba. Kako pronaći konačno rješenje koje dovodi do povratka osmijeha? Čak iu slučaju da gornja čeljust podliježe ozbiljnom atrofijom, tehnika zigomatičnog implantata najučinkovitiji je odgovor. Međutim, mogao bi se obratiti stručnjacima koji mogu umanjiti visoke standarde rada u kombinaciji s dugim certificiranim iskustvom.

Jedna od najvećih prednosti koje osiguravaju zigomatični implantati odnosi se na ugradnju fiksnih proteza u roku od nekoliko mjeseci od završetka intervencija. Sve to pod uvjetom da se pacijent s medicinskim točkama gledišta smatra Sposaobnim.

To je posebno prikladan tretman za pacijente koji pate od teških atrofijskih kostiju. Tome se dodaju oni koji podnose tešku parodontalnu bolest, s malo ostataka kostiju.

Kao što je već spomenuto, potraga za najprikladnijim profesionalcima zahtijeva vrijeme i nikada ga ne treba podcjenjivati. Među stručnjacima za liječenje teških atrofija tehnikom zigomatičnih implantata je i dr. Roberto Conte.

S akademskog gledišta, prva prekretnica pređena je 1977. godine, kada je diplomirao MEDICINU i HIRURGIJU na Sveučilištu u Padovi. Sljedeće godine dolazi upis u Registar stomatolog u Padovi od 9. lipnja 1978.

1981. godine započeo je profesionalnu aktivnost kao implantolog – zatim je radio kao stomatolog u vlastitom uredu i nastavu tečaja specijalističkog usavršavanja na glavnim sveučilištima i stomatološkim centrima, kakemuji na tašoj

Roberto Conte zapravo je završio tečajeve poboljšanja kirurških implantata, slijedio je školu Tramontea, Muratorija, Pasqualinija, Linkova i na kraju Branemarka. 2002. godine stekao je postdiplomski studij iz implantologije na Sveučilištu New York s tezom o Pterygoidnom implantatu.

Sudjelovao je i na tečajevima kirurgije implantata koje su održavali vodeći međunarodni stručnjaci. Od 1996. godine sudjelovao je na tečajevima i konferencijama o pterigoidnom implantatu provodeći osobne studije i istraživanja na istom Sveučilištu u New Yorku

Od 1999. livade tečajeve trupla na Sveučilištu Claude Bernard Lyon 1 uz pomoć ravnatelja prof. Morina, razvijajući i personalizirajući kirurški protokol Pterygoidnog implantata.

Diplomirao na specijalističkom tečaju anatomije implantata na Sveučilištu Claude Bernard Lyon 1.

Predavač na specijalističkom tečaju anatomije implantata na Sveučilištu Claude Bernard Lyon 1.

Predavač na specijalističkom tečaju anatomije implantata Jean Monnet Sveučilište Saint Etienne.

Autor publikacije u European Journal of Implant Prostodontics – Cerclage maksilarnih sinusa i neposredna privremena zaštita: Prikaz tri klinička slučaja.

Autor je publikacija ili Dental Cadmos u Italiji, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur u Njemačkoj.

Izlagao je na konferencijama iz implantologije u Italiji i inozemstvu, u Beogradu u Essenu i Sveučilištu NY u New Yorku

Klinički koordinator “NYU Tutor Project u Italiji”, Sveučilišno stomatološko učilište New York, CDE Talijansko udruženje diplomaca, privatna praksa u Padovi – Italija

Govornik i potpredsjednik GISI-a

Član i predavač Salento Odontostomatological Cenacle.

Kirurg je također postavio implantološku školu. U okviru ove srednje škole za stomatologe predaje teorijsko-praktični tečaj “Napredna rehabilitacija teških atrofija pterigoidnim i zigomatičnim implantatima”.

Više od 43 godine medicinske djelatnosti omogućilo je dr. Robertu Conteu iz liječi tisuće pacijenata širom Italije. Trenutno svake godine izvodi preko 250 rehabilitacije teških atrofija korištenjem najnaprednijih endosnih implantoloških tehnika Pterygoid, Grid i Zygomatic Implantology.

Translate »