8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

FI – Sygomaattisten implanttien kurssit – Sygomaattisten implanttien kurssit

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > FI – Sygomaattisten implanttien kurssit – Sygomaattisten implanttien kurssit

On monia tarkoituksiin, joita valitettavasti johtavat hampaiden menetelmien kanssa. Kuinka löytää lopullinen ratkaisu, joka johtaa hymyn takaisin saamiseen? Jopa tällä perusteella, siinä yläreunasta on mahdollista surkastumista, sygomaattinen implanttitekniikka on tehokkain giganteus. On kuitenkin mahdollista kääntyä ammattilaisen puoleen, joka pystyy takaamaan korkeatasoiset toimintatandardit yhdistettynä pitkään sertifioituun kokemukseen.

Yksi suurimmasta sygomaattisten implanttien tarjoamisesta edistyneelle kiinteälle proteiinille asennuksen muuttamisella voidaan muuttaa leikkauksen päättymisestä. Kaikki tämä osoittaa, että potilas katsotaan sopivaksi lääketieteellisestä näkökulmasta.

Se on sop sopiva hoito potilaille, joka on mahdollista luun atrophy. Näihin lisätään ne, jotka kestävät vakavan parodontaalisen taudin, jossa on vähän luujäämiä.

Kuten jo mainitaan, sopivimman ammattilaisen etsiminen vie aika, joka ei saa koskaan aliarvioida. Tohtori Roberto Conte on asiantuntijoiden joukossa vakavien atrofioiden hoito sygomaattisten implanttien avulla.

Akateemisesta näkökulmasta ensimmäinen virstanpylväs ylitettiin vuonna 1977, kun hän valmistaa lääketieteestä ja kirurgiasta Padovan yliopistossa. Seuraavana vuonna ilmoittautuminen Padovan hammaslääkäreiden rekisteriin 9. kesäkuuta 1978 alkaen.

Vuonna 1981 hän aloitti amattitoimintansa implantologist – Hän työskenteli sitten hammaslääkärinä omassa toimistossaan ja jatkoi erikoiskoulutusta suurimmissa yliopistoissa ja hammaslääketieteellisissä keskuksissa sekä ulkomailme.

Roberto Conte on itse asiassa suorittanut kirurgisten implanttien parantamiskurssit. Hän seurasi Tramonten, Muratorin, Pasqualinin, Linkowin ja lopulta Branemarkin koulua. Vuonna 2002 hän sai jatko-tutkinnon implantologist New Yorkin yliopistossa Pterygoid-implantist.

Hän on osallistunut myös johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden järjestämiin implanttikirurgian kursseihin. Vuodesta 1996 hän hän on osallistunut Pterygoid-implantin kursseille ja konferensseille suorittamaan henkilökohtaisia ​​tutkimuksia samassa New Yorkin yliopistossa

Vuodesta 1999 hänellä on käynyt Claude Bernard Lyon 1 -yliopiston kursseja kaivinkoneella johtajan prof. Morinin avulla, joka on kehon ja mukauttamisen Pterygoid-implantin kirurgisen protokollan.

Valmistunut implanttien anatomian erikoiskurssilta Claude Bernard Lyon 1 -yliopistossa.

Luennoitsija implanttien anatomian erikoistumiskurssilla Claude Bernard Lyonin yliopisto 1.

Luennoitsija implanttien anatomian erikoiskurssilla Jean Monnet Saint Etienne University.

Kirjoittaja julkaisussa European Journal of Implant Prosthodontics – poskionteloiden ja välittömän väliaikaisen proteesin cerclage: Kolmen kliinisen tapauksen esittely.

Dental Cadmos -sovelluksen kirjoittaja Italiassa, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur Saksassa.

Hän on es paras implantologykonferensseja Italiassa ja ulkomailla, Belgradissa Essenissä ja NY-yliopistossa New Yorkissa

Kliininen koordinaattori “NYU Tutor Project in Italy”, New Yorkin yliopistollinen hammaslääketieteellinen korkeakoulu, CDE Italian Graduates Association, yksityislääkäri Padovassa – Italia

GISI: n puhuja ja varapuheenjohtaja

Salento Odontostomatological Cenaclen jäsen ja luennoitsija.

Kirurgit myös perustanut implantologi Shoolin. Tässä hammaslääkärikoulutuksen lukiossa hän opettaa teoreettisen ja käytännön kurssin “Vakavien atrofioiden edistynyt kuntoutus pterygoidi- ja sygomaattisilla implantteilla”.

Yli 43 vuoden lääketieteellistä toimintaa on antanut tohtori Roberto Contelle mahdollisuuden hoitaa tuhansia potilaita kaikkialla Italiassa. Tässä vaiheessa hän saa aina yli 250 vakavien atrofioiden kuntoutusta edistyneimmillä endosseous-implantologiatekniikoilla: Pterygoid, Grids ja Zygomatic Implantology.

Kurssit, jotka on tarkoitettu sygomaattisten ja pterygoidisten implanttien sijoittamiseen Tämä antaa sopivan potilaille, jolla on mahdollista luukatoa, saada lopullinen kiinteä kirurginen ratkaisu irrotettavalla proteesilla noin 6 vuotta ajan, Kierra sitten lopullinen kiinteä hammasproteesi – Jos toimistonsa lääkäri tuntee tieteen ja tiedon, hän päättää mahdolliset leikkauksen jälkeen Valiton ratkaisu, joka tarjoaa kuormitusprotokollan lisää kiinteän käyttöoikeuden. proteesin heti leikkauksen jälkeen välttämätön keskimääräisen kuuden / yhdeksän vuoden odottamista lukuisilla kirurgisilla toimenpiteillä, joka auttaa sekä mahdollistamaan suurelle sinusnostoille. *

Nämä kurssit on tarkoitettu kasvo- ja leukakirurgille ja kokeneille lääkäreille, jotka koskevat aikaisempaa taitoja hammasimplantteilla, jotka ovat hammasleuan kuntoutuksessa ja jotka haluavat laajentaa taitojaan sikiöimplantteihin.
Tämä kurssi on omistettu sygomaattisille implanttiprosesseille, jotka tarjoavat:

Vältä intensiivisempi leikkauksen tarvette.
Vähennä luusiirteiden tarvette.
Tarjoa täydellistä kaariproteesi lyhemmässä ajassa kuin varttaminen.

Peruskurssin aiheet:

Sygomaattisten implanttien perusperiaatteet
Diagnoosi
Hoidon suunnittelu
Riskinarviointi
Kirurginen protokolla
Esittelytavat
Harjoittelu

Opi taitoja suorittaa sygomaattinen implantti ja sopiva tämä hoitoratkaisua käytännössäsi.

. Kurssin aikana on annettava opiskelijoille biologiset, anatomiset, kirurgiset, radiologiset, proteesiset ja instrumentaaliset käsitteet, jotka tekniikan avulla voidaan näyttää itsenäisesti.
– Tämä kurssi on omistettu sygomaattisille implanttiproseduureille, jotka sisältävät:
Vältä intensiivisempi leikkauksen tarvetta.
Vähennä luusiirteiden tarvette.
Tarjoa täysi kaariproteesi lyhemmässä ajassa kuin autologinen luusiirrännäinen ja sinusnosto.

• Vältä intensiivinen useita leikkauksen tarvette.
• Vähennä luusiirteiden tarvette.
• Tee täydellinen kaariproteesi lyhemmässä ajassa kuin varttaminen.
• Nämä kurssit on tarkoitettu kasvo- ja leukakirurgille ja kokeneille lääkäreille, jotka koskevat aikaisempia taitoja hammasimplantteilla olevilla hammasleuan kuntoutuilla ja heidän haluavat laajentaa taitojaan sikiöimplantteihin.

Atrofinen edentulaarinen maxilla on haaste, kun lääkärit suunnittelevat implantin proteesikuntoutusta.
Kirurgit ovat jo 30 vuoden ajan kompensoineet luumäärän puutteen luusiirrännäisillä ja sinusnostohoidoilla.

On kuitenkin olemassa vaihtoehto.

Ankkuroimalla sygomaattiseen luuhun + palatiini / pterygoidi oikein nyt Sallia viivästyneen latausprotokollan noin 6 months, Mika antaa mahdollisuuden lyhentää merkittävästi hoitoaikoja, lysed potilaiden tyydyttäviä ja antaa potilaille, jotka kärsivät vakavasta leuan luukadosta . palauttaa normaali elämänlaatu.
Jos lääkäri hammaslääkärin giganteanotolla potilaansa kanssa leikkauksen jälkeen pitää välitöntä lastausta mahdollisuuksien mukaan, hän pystyy toteuttamaan sen oikean itsenäisesti tietämyksessä ja omantunnossa.

Translate »