8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

DK – Zygomatic implantat kurser – Zygomatic implantologi kursus

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > DK – Zygomatic implantat kurser – Zygomatic implantologi kursus

urser dedikeret til placering af zygomatiske og pterygoidimplantater

Dette gør det mulig for egnede patienter med alvorligt knogletab at få en endelig hurtig kirurgisk opløsning med en aftagelig protese i ca. 6 måneder, skru derefter den endelige faste tandprotese ind – Hvis lægen på hans kontor Foler Mr. videnskabelig og bevidstlig, vil han vælge at udføre patienter efter operationen vil en øjeblikkelig løsning ved brug af protokollen med øjeblikkelig belastning indsætte og hurtigt midlertidig udstrakt efter levering, hvorved den gennemsnitlige ventetid på seks / ni måneder undgås med adskillige kirurgiske indgreb, der kræves både for den mulige podning og til butik sinuslifte. *

Said kurser er beregnet til maxillofacial kirurger og erfarne klinikere med tidligere færdigheder i rehabilitering af den ædle kæbe med tandimplantater, der ønsker at udvide deres færdigheder til zygomatiske implantater.
Dette kursus er dedikeret til zygomatiske implantatprocedurer, som kan:

Undgå behovet for blot intensiv drift.
Reducer behov for knogleimplantater.
Giv en fuld bueprotese på kortere tid end podning.

Emner, der er dækket af grundkurset:

Grundlæggende principper for zygomatiske implantater
Diagnose
Behandlingsplanlægning
Risikovurderende
Kirurgisk protokol
Demonstrationer
Praktisk træning

Lær færdighederne til at udføre zygomatisk implantatplacering og anvendt denne behandlingsløsning i din praksis.

. Formålet med kurset er at give de studerende biologiske, anatomiske, kirurgiske, radiologiske, protetiske og instrumentale forestillinger for at være i stand til at replikere teknikken i fuldstændig autonomi.
– Dette kursus er dedikeret til zygomatiske implantatprocedurer, der kan:
Undgå behovet for mere intensiv operation.
Reducer behov for knogleimplantater.
Giv en komplet bueprotese på kortere tid end autolog knogletransplantat og sinusløft.

• Undgå behovet for mere intensiv operation.
• Reducer behovet for knogletransplantater.
• Sørg for en fuld bueprotese på kortere tid end podning.
• Disse kurser er beregnet til maxillofacial kirurger og erfarne klinikere med tidligere færdigheder i rehabilitering af den ædle kæbe med tandimplantater, der ønsker at udvide deres færdigheder til zygomatiske implantater.

Den atrofiske, ædle maxilla udgør en udfordring i tilfælde, hvor klinikere planlægger implantat-protetisk rehabilitering.
I 30 år nu har kirurger kompenseret for manglen på knoglemængde ved behandling af knogletransplantat og sinusløft.

Der er dog et alternativ.

Gennem forankring i den zygomatiske knogle + Palatine / Pterygoid er vi nu i stand til at tillade en forsinket belastningsprotokol i ca. 6 måneder, som gør det muligt at forkorte behandlingstider markant, øge patienttilfredsheden og tillade dem, der lider af alvorligt maxillært knogletab at genvinde en normal livskvalitet.
Hvis klinikere på hans tandlægekontor sammen med sin patient efter indgreb betragtet øjeblikkelig indlæsning, som muligvis, vil han være i stand til at udføre det i fuldstændig autonomi i viden og bevidsthed.

Der er desværre mange omstændigheder, der desværre fører til tab af tænder. Hvordan finder man en endelig løsning, der fører til, på smilet genvinder? Selv i tilfælde af en maxilla, der er udsat for alvorlig attrofi, er den zygomatiske implantatteknik det mest effektive svar. Det er hund nødvendigt at henvende sig til en professionel, der kan garantere høje driftstandarder kombineret med en lang certificeret erfaring.

En af de største fordele, der sikres ved zygomatiske implantater, vedrører installationen af ​​en hurtig protese inden for få måneder efter afslutningen af ​​operationen. Alt dette forudsat, at patienten anses for at være fit fra et medicinsk synspunkt.

Det er en særlig velegnet behandling til patienter, der lider af svær knogletrofi. Til disse føjes dem, der udlever en svær periodontal sygdom med lidt knoglerester.

Som allerede nævnt tager søgningen efter den mest egnede professionelle tid og bør aldrig undervurderes. Blandt eksperterne i behandlingen af ​​alvorlige atrofi gennem teknikken med zygomatiske implantater er Dr. Roberto Conte.

Fra et akademisk synspunkt blev en første milepæl krydset i 1977, da han dimitterede i LÆGEMIDDEL og OPERATION ved University of Padua. Det følgende år kommer tilmeldingen til Register over tandlæger i Padua fra 9. juni 1978.

I 1981 begyndte han sin professionelle aktivitet som implantolog – Han arbejdede derefter som tandlæge på sit eget kontor og fortsatte det specialiserede kursus på butikken universiteter og tandcentre, både i vores land og på udlandet.

Roberto Conte har faktisk gennemført kurserne til forbedring af kirurgiske implantater. Han fulgte skolen i Tramonte, Muratori, Pasqualini, Linkow og endelig Branemark. I 2002 opnåede han en kandidatgrad i implantologer ved New York University med en afhandling om Pterygoid-implantatet.

Han har også deltaget i implantatkirurgiske kurser afholdt af førende internationale eksperter. Siden 1996 har han deltaget i kurser og konferencer om Pterygoid-implantatet, der har udført personlige studier og forskning ved det samme New York University

Siden 1999 har han fulgt kurser om kadaver ved universitetet Claude Bernard Lyon 1 hjælp af direkte prof. Morin, der udarbejder og personliggørelse Pterygoid-implantatets kirurgiske protokol.

Uddannet i Implant Anatomy Specialty Course på Claude Bernard Lyon 1 University.

Foredragsholder i Implant Anatomy Speciality Course se Claude Bernard Lyon University 1.

Foredragsholder i specialiseringskurset for implantatanatomi Jean Monnet Saint Etienne University.

Forfatter til offentliggørelse i European Journal of Implant Prosthodontics – Cerclage of maxillary bihuler og øjeblikkelig foreløbig protese: Præsentation af tre kliniske tilfælde.

Forfatter af publikationer om Dental Cadmos i Italien, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur i Germany.

Han har præsenteret konferencer inden for implantologer i Italien og i udlandet, i Beograd i Essen og NY University – New York

Klinisk koordinator “NYU Tutor Project in Italy”, New York University College of Dentistry, CDE Italian Graduates Association, privat praksis i Padova – Italien

Taler og næstformand til GISI

Medlem og foredragsholder af Salento Odontostomatological Cenacle.

Kirurgen har også oprettet implantologer Shool. Det er inden for denne gymnasium for tandlæger, at han underviser i det teoretisk-praktiske forløb “Avanceret rehabilitering af alvorlige atrofier med pterygoid og zygomatiske implantater”.

Mere end 43 års medicinsk aktivitet har gjort det muligt for Dr. Roberto Conte ved at behandle tusinder af patienter i hele Italien. Han udfører i øjeblikket hvert år over 250 rehabiliteringer af alvorlige atrofi ved hjælp af de mest avancerede endosseous implantologer teknikker Pterygoid, Grids og Zygomatic Implantology.

Translate »