8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

BG – Курсове по зигоматичен имплант – Курс по зигоматична имплантология

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > BG – Курсове по зигоматичен имплант – Курс по зигоматична имплантология

Има много обстоятелства, които за съжаление водят до загуба на зъби. Как да намерим окончателно решение, което да доведе до възвръщане на усмивка? – Необходимо е да се свържем с професионалист, способен да осигури експлоатационни стандарти на високо ниво, съчетани с дългогодишен сертифициран опит.

Едно от най-големите предимства, осигурени от зигоматичните импланти, се отнася до инсталиране на фиксирана протеина в рамките на няколко месеца след включване на интервенцията . Всичко това при условие, че пациентът се счита за годен от медицинска гледна точка.

Това е особено подходящо лечение за потребители, страдащи от тежка костна атрофия. Към тях се добавят онези, които се поддържат по тежко пародонтално естество, с малко костни стойки.

Както вече споменахме, търсенето на най-подходящия професионалист отнема време и никога нанепедеведеведеведевен Средни експерти в лечението на тежки атрофии чрез техника на зигоматични импланти е д-ронтробекенти

От академичната гледна точка първият етап е преминал през 1977 г., когато завършва МЕДИЦИНА и ХИРУавитев. Следващата година идва записването в Регистъра на зъболекарите в Падуа от 9 юни 1978 г.

През 1981 г. започва професионалната си дейност като имплантолог – след това работи като зъболекар в собствения си кабинет и продължава специализирания курс за обучение в големи университети и дентални центрове, както и при нас, така и в чужбина.

Роберто Конте в присъствието е завършил курсовете за усъвършенстване на хирургичните импланти , Той е следващата школа на Трамонте, Муратори, Паскуалини, Линков и накрая Branemark. През 2002 г. постига следдипломна степен по имплантология в Нюоркския университет с дисертация за крилонпид.

Участвал е и в курсове по имплантантска хирургия, провеждани от водещи международни експерти ародни експерти, 1996 ародни. –

От 1999 г. той следва курсове по трупа в Университета на Клод Бернар Лион 1 с помощта на директора проф. Морин, разработващ и персонализиращ хирургически конкретен протокол за криловидния имплант.

Завършва специалност по анатомия на импланти в Университета на Клод Бернар Лион 1.

Преподавател в специален курс по анатомия на импланти в Университета на Клод Бернар Лион 1.

Преподавател в специализирания курс по анатомия на имплантите Жан Моне Университет Сен Етиен.

Автор на публикация в Европейско списание за имплантна протеза – Серхиране на максиларни синуси и незабавна временна протеза: Представяне в три клинични случая.

Автор на публикации за Dental Cadmos в Италия, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur в Германия.

Той е представил конференции по имплантология в Италия и в чужбина, в Белград в Есен и Нюорскикикир –

Клиничен координатор “Проект за преподавател на Ню Йорк в Италия”, Университетски колеж в Ню Йорк, CDE Италианска асоциация за завършване, частна практика в Падуа – Италия

Лектор и вицепрезидент на GISI

Член и преподавател по одонтостоматологичен синакул Salento.

Хирургът е създаден и имплантологично училище. Точно в рамките на тази гимназия за обучение на зъболекари той преподава теоретично- практичен курс “Усъвършенствана рехабилитация на тежки атрофии с криловидни и зигоматични импланти “.

Повече от 43 години медицинска дейност позволява на д-р Роберто Конте да лекува хиляди пациенти в. В момента, през която всяка година над 250 рехабилитации на тежки атрофии, използвайки най-модерни ендосални имплантологични техники: pterygoid, Grid и Zygomatic Implantology

Курсове, посветени на поставянето на зигоматични и криловидни импланти

Това може да помогне за подходящи потребители с тежка костна загуба за получат окончателно фиксирано хирургично решение с подвижна протеза за приблизително 6 месеца, след което да се увеличи окончателната фиксирана зъбна протеина – Ако лекарят в кабинета му се чувства в знанието и съвест , той ще избере да направи пациент, след операция, незабавно решение чрез използване на протокола за незабавно натоварване ще постави неподходяща временна протеза след следващата операция, като се избягва средното чакане от шест / девет месеца с многобройни хирургически интервенции, необходими както за потенциалното присаждане, така и за големи синусови асоциирани . *

Тези курсове са предназначени за лицево-челюстни хирургии и опитни клиницисти с предишни умения за рехабилитация на беззъба челюст със зъбни импланти , които желаят да разширят своите умения до зигоматични импланти .
Този курс е посветен на зигоматичните имплантационни процедури, които могат:

Избягвайте необходимостта от по-интензивна операция.
Намалете нуждата от костни присадки.
Осигурете пълната арка протеин за малко време от приемането.

Теми в основния курс:

На английски зигоматичните импланти Принципи Основни
Диагностика
Планиране на английски Лечение
Оценка на английски риска
Хирургичен ПРОТОКОЛ
Демонстрации
Практика

. Целта на курса е да предоставите на студентите биологични , анатомични, хирургични, рентгенологични, протезни и инструментални понятия, за да възпроизведете техниката в пълната автономност.
– Този курс е посветен на зигоматични имплантационни процедури, които могат:
Избягват нужданитозанинотенотинотенотинотенотенотенотенотинотенотенотинотен
Намалете нуждата от костни присадки.
Осигурете пълна арка протеин за малко време от автоложна костна присадка и повдигане на синуса.

• Избягвайте необходимостта от по-интензивна операция.
• Намалете нуждата от костни присадки.
• Осигурете пълната арка протеини за малко време от приемането.
• Тези курсове са предназначени за лицево-челюстни хирургии и опитни клиницисти с предишни умения за рехабилитация на беззъба челюст със зъбни импланти , които желаят да разширят своите умения до зигоматични импланти .

Атрофичната беззъба максимална челюст представлява представяне в случаите, когато клубаите, когато клиничноманитринаманитринам
Вече 30 години хирургично компенсират липсата на костен обем с костно присаждане и лечение на синус.

Има въпреки това алтернатива.

Чрез законите в съвместната цена + небцето / криловидното тяло вече може да се разреши протокол със забавно натоварване около 6 месеца, което позволява да се съкрати времето на лечението, като се увеличи удовлетворението на пациентите, което дава възможност на тези, които страдат от тежка загуба на честна цена. за да вървим нормалното качество на животните.
Ако клиницистът е в собствения си стоматологичен кабинет, заедно със собствения си пациент, след интервенцията се показва незадължително натоварване като възможен вариант, при пълна автономия в знанията и съвестта, той може да го направи.

Translate »