8:00 - 19:00

Our Opening Hours Mon. – Fri.

388.7527525

Call Us For Free Consultation

Facebook

youtube

 

BE – Cursussen jukbeenimplantaat – cursus jukbeenimplantatie

Corsi Impianti Zigomatici - Corso Impianti Zigomatici e Pterigoidei Prezzi Costi > W > BE – Cursussen jukbeenimplantaat – cursus jukbeenimplantatie

Er zijn veel omstandigheden die helaas tot tandverlies leiden.

Hoe vind je een definitieve oplossing die leidt tot het terugwinnen van de glimlach? Zelfs in het geval van een bovenkaak die onderhevig is aan ernstige atrofie, is de jukbeenimplantatietechniek het meest effectieve antwoord. Het is echter noodzakelijk om een ​​beroep te doen op een professionele die in staat is om bedrijfsnormen van hoog niveau te garanderen, gecombineerd met een lange gecertificeerde ervaring.

Een van de grootste voordelen van jukbeenimplantaten betreft de installatie van een enorme prothese binnen enkele maanden na afsluiting van de operatie. Dit alles op voorwaarde dat de patiënt medisch gezien fit wordt geacht.

Het is een bijzondere behandeling voor patiënten die lijden aan ernstige botatrofie. Hieraan worden toegevoegd die een ernstige parodontitis hebben, met weinig botresten.

Zoals gezegd kost de zoektocht naar de meest professionele tijd en mag deze nooit worden onderschat. Een van de experts in de behandeling van ernstige atrofieën door middel van de techniek van jukbeenimplantaten is dr. Roberto Conte.

Vanuit academisch oogpunt werd een eerste mijlpaal bereikt in 1977, toen hij afst in GENEESKUNDE en CHIRURGIE aan de Universiteit van Padua. Het jaar daarop volgt de inschrijving in het register van tandartsen van Padua vanaf 9 juni 1978.

In 1981 begon hij zijn professionele activiteit als implantoloog – hij werkte daarna als tandarts in zijn eigen kantoor en zette de gespecialiseerde opleiding voort aan de grote universiteiten en tandheelkundige centra, zowel in binnen- als buitenland.

Roberto Conte heeft in feite de cursussen voor verbetering van surgische implantaten versooid. Hij is de school van Tramonte, Muratori, Pasqualini, Linkow en tenslotte Branemark. In 2002 behaalde hij de postdoctorale graad in implantologie aan de New York University met een proefschrift over het pterygoïde implantaat.

Hij heeft ook deelgenomen aan cursussen implantaatchirurgie die wordt gegeven door vooraanstaande internationale experts.Sinds 1996 heeft hij deelgenomen aan cursussen en conferenties over het Pterygoid-implantaat, waar hij persoonlijke studies en onderzoek verrichtte New York University

Sinds 1999 volgt hij cursussen over kadaver aan de Claude Bernard Lyon 1 Universiteit met hulp van de directeur Prof. Morin die het chirurgische protocol van het Pterygoid-implantaat uitwerkt en personaliseert.

Afgestudeerd in de specialiteitscursus implantaatanatomie aan de Claude Bernard Lyon University 1.

Docent in de specialiteitscursus implantaatanatomie aan de Claude Bernard Lyon University 1.

Docent specialisatiecursus implantaatanatomie Jean Monnet Saint Etienne University.

Auteur van publicatie in European Journal of Implant Prosthodontics – Cerclage van de maxillaire sinussen en voorlopige prothese: presentatie van drie klinische gevallen.

Auteur van publicaties over Dental Cadmos in Italië, ZMK Zahneilkunde, Management Und Kultur in Duitsland.

Hij presenteerde conferenties in implantologie in Italië en in het buitenland, in Belgrado in Essen en NY University – New York

Klinisch coördinator “NYU Tutor Project in Italy”, New York University College of Dentistry, CDE Italian Graduates Association, privépraktijk in Padova – Italië

Spreker en vice-president van de GISI

Lid en docent van het Salento Odontostomatologisch Cenakel.

De surg heeft ook Implantology Shool opgezet. Het is binnen deze middelbare school voor tandartsen dat hij de theoretisch-praktische cursus “Gevorderde revalidatie van ernstige atrofieën met pterygoïde en jukbeenimplantaten” doceert.

Dankzij meer dan 43 jaar medische activiteit heeft Dr. Roberto Conte patiënten in heel Italië kunnen behandelen. Momenteel voert hij elk jaar meer dan 250 revalidaties uit van ernstige atrofieën met behulp van de meest geavanceerde technieken van de endossale implantologieën: Pterygoideus, Grid en jukbeenplantatie.

Cursussen gewijd aan het plaatsen van jukbeen- en pterygoïde implantaten

.

Hierdoor kunnen geavanceerde patiënten met ernstig botverlies een definitieve surgesche oplossing krijgen met een verwijderbare Prothese voor ongeveer 6 maanden, en
vervolgens de definitieve vast tandprothese erin schroeven – Als deijerven hetzen oplossing krijgen uit te voeren na de operatie zal een onmiddellijke oplossing door het gebruik van het protocol voor onmiddellijke onmiddellijke onmiddellijke na de operatie een enorme tijdelijke Prothese inbrengen, waardoor de Gemiddelde wachttijd van zes / negen maanden wordt vermeden meth talloze chirurgische ingrepen die nodig zijn voor korte onmiddellijk mogelijke transplantatie als voor grote sinusliften. *

Deze cursussen zijn bedoeld voor maxillofaciale chirurgie en ervaren klinische met vaardigheden in de revalidatie van de edentate kaak met tandheelkundige implantaten die hun vaardigheden willen uitbreiden tot jukbeenimplantaten.
Deze cursus is gewijd aan jukbeenimplantaatprocedures die:

Vermijd de noodzaak van intensievere operaties.
Verminder de behoefte aan bottransplantaten.
Biedt een volledige boogprothese in minder tijd dan bij transplantatie.

Onderwerpen die in de basiscursus aan bod komen:

Basisprincipes van jukbeenimplantaten
Diagnose
Behandelingsplanning
Risicobeoordeling
Chirurgisch protocol
Demonstraties
Praktijk

Leer de vaardigheden om jukbeenimplantaten te plaatsen en pas deze behandeloplossing toe in uw praktijk.

. Het doel van de cursus is om studenten de biologische, anatomische, irurgische, radiologische, prothetische en instrumentele noties bij te brengen om de techniek in volledige autonomie te repliceren.
– Deze cursus is gewijd aan jukbeenimplantaatprocedures die:
de noodzaak van intensievere kunnen vermijden .
Verminder de behoefte aan bottransplantaten.
Biedt een volledige boogprothese in minder tijd dan autoloog bottransplantaat en sinuslift.

• Vermijd de noodzaak van intensievere operaties.
• Verminder de behoefte aan bottransplantaten.
• Biedt een volledige boogprothese in minder tijd dan bij transplantatie.
• Deze zijn bedoeld voor maxillofaciale chirurgie en ervaren klinische vaardigheden in de revalidatie van de tandeloze kaak met tandheelkundige implantaten die hun willen uitbreiden tot jukbeenimplantaten.

De atrofische edentate maxilla vormt een uitdaging in gevallen waarin klinische plannen maken voor revalidatie van implantaatprothesen.
Bij 30 jaar compenseren surgen het gebrek aan botvolume met bottransplantatie- en sinusliftbehandelingen.

Er is echter een alternatief.

Door verankering in het jukbeen + Palatine / Pterygoid zijn we nu in staat om een ​​uitgesteld laadprotocol toe te staan ​​voor ongeveer 6 maanden, waardoor de behandeltijden gegarandeerd kunnen worden verkort, detevredenheid van de patistigen die en liemtern maxillair botverlies. om een ​​normale kwaliteit van leven te herwinnen.
Als de clinicus in zijn tandartspraktijk, met zijn patiënt, na de operatie, onmiddellijke belasting als een mogelijke optie overweegt, zal hij in volledige autonomie in kennis en geweten in staat zijn om het uit te voeren.

corsi impianti zigomatici
corsi impianti zigomatici e pterigoidei
corsi impianti zigomatici e pterigoidei
a

Docente nel Corso di Specialità di

Anatomia Implantologica

Università Claude Bernard Lyon 1

Ulteriori informazioni
CORSI IMPIANTI ZIGOMATICI

Docente nel Corso

Specialità di Anatomia Implantologica

Università Jean Monnet Saint Etienne.

Ulteriori informazioni
a

Clinical Coordinator

``NYU Tutor Project in Italy``

New York University College of Dentistry,

Ulteriori informazioni
corsi impianti zigomatici

Corso teorico Zigomatici

Il Professor Roberto Conte spiega la tecnica di progettazione, per giungere all’inseriemnto dell’impianto, i corsiste alle spalle replicano.

Nozioni di progettazione

Il corsista, alle prese, con l’individuazione, del punto d’ingaggio, per il posizionamento della fresa chirurgica.

Il Prof. con corsista

In questa immagine possiamo vedere il Professor Roberto Conte che trasmette la giusta tecnica applicativa ad un corsista.

Prove di progettazione

Il corsista in questa immagini è alle prese, con le varie prove in autonomia di applicare le tecniche appena apprese.

Clinical CoordinatorNYU Tutor Project in Italy”, New York University College of Dentistry

Il Dott. Roberto Conte, durante gli anni di studio ed esperienza pratica ha raggiunto un’altissimo standard professionale che lo ritrae tra le massime figure di riferimento a livello Italiano e Europeo

a

Desideri ulteriori informazione, sulle date e l’organizzazione del corso pratico su paziente?

Translate »